Woningen

Woonproject Kartuizersstraat woningenHolsbeek, 3220

Interleuven ontwikkelt, in samenwerking met de gemeente Holsbeek en de sociale huisvestings- maatschappij (SHM) Dijledal, de laatste fase van het woonproject Kartuizersstraat in Holsbeek. Het project is volledig uitverkocht.

Het woonproject is gelegen aan de Kartuizersstraat in Holsbeek, tussen Asseltveld, de Kortrijksebaan, de Onze-Lieve-Vrouwstraat en de rand van het Chartreuzenbos.

Lees meer

Lofts De PelicaenDiest, 3290

De Pelicaen heeft op het gelijkvloers een moderne kledingswinkel en telt op elke verdieping een ruime loft. De lofts worden casco aangeboden zodat de koper de indeling en inrichting volledig zelf kan bepalen.

 
Elke woongelegenheid heeft aan de achterzijde een groot zuidgericht terras. Bovendien is er ook aan de straatkant een kleiner terras.
 
Lees alles over deze unieke lofts op www.depelicaen.be.

Woonproject Werchter 2017 woningenRotselaar, 3118

De gemeente Rotselaar realiseert in samenwerking met Interleuven de bouw en de verkoop van volgende betaalbare woningen:

  • 4 koopwoningen in halfopen bebouwing gelegen in de Jack-Opstraat te Werchter, hiervan zijn momenteel nog 2 woningen beschikbaar en is er 1 in optie genomen.
  • 2 koopwoningen in halfopen bebouwing gelegen in de Jef Scherensstraat te Werchter.

Deze 6 instapklare en duurzame woningen worden uitgerust met zonnepanelen.

Lees meer