• 2024 02 banner wpopstreek
  • Solveld Banner
  • 2022 11 banner LEWA
  • BannerBedrijfspercelen1130x225

Beter bereikbaar Researchpark Haasrode

Op 3 maart stelde Interleuven samen met nog acht organisaties uit Leuven en Vlaams-Brabant een plan voor waarin gezamenlijke duurzame oplossingen naar voor worden geschoven voor het mobiliteitsprobleem op en rond het bedrijventerrein Researchpark Haasrode. Daarbij wordt vooral ingezet op de fiets, het openbaar vervoer en een nieuwe app die bedrijven o.a. helpt om hun werknemers te coachen in hun trajectkeuze. De komst van twee onderwijsinstellingen ‒ UC Leuven-Limburg en CVO Volt ‒ maakt van het bedrijventerrein een zeer belangrijke aantrekkingspool en vormde de aanleiding voor dit unieke samenwerkingsverband. De eerste concrete acties moeten in september 2016 al zichtbaar zijn.

Lees meer

Sfeervideo jubileumviering 27 november

Op 27 november 2015 vond de jubileumviering plaats voor de 50e verjaardag van Interleuven. Samen met 350 gasten stonden we stil bij de voorbije halve eeuw en blikten we vooruit naar wat de toekomst brengen kan.

Herbeleef deze avond in een korte videoreportage. Ook de genodigden die er niet konden bij zijn, kunnen de sfeer opsnuiven.

 

Nieuwe website Interleuven

Met trots stellen we u onze nieuwe website voor. Een modern, veilig platform dat op eender welk toestel correct en mooi wordt weergegeven. Uiteraard betekent een nieuwe website een nieuwe lay-out maar ook qua structuur zijn er enkele wijzigingen.

Lees meer