• 2023 10 banner wpopstreek
  • Solveld Banner
  • 2022 11 banner LEWA
  • BannerBedrijfspercelen1130x225

Fietssnelweg Leuven-Tienen: samenwerkingsovereenkomst voor realisatie

Samen met de gemeenten Bierbeek en Boutersem en stad Leuven ondertekende de provincie Vlaams-Brabant een samenwerkingsovereenkomst voor de realisatie van de fietssnelweg Leuven - Tienen (F24) voor de trajecten Haasrode - Korbeek-Lo en Lovenjoel - Vertrijk. De dienst gebouwen en infrastructuur van Interleuven treedt op als ontwerper.

Lees meer

Burgemeesters vragen uitbreiding treinaanbod

Het Burgemeestersoverleg Oost-Brabant vraagt aan de NMBS om in haar Vervoersplan 2017 het treinaanbod in onze regio uit te breiden, vooral in de kleine stations op de lijnen Leuven-Aarschot-Diest en Leuven-Tienen-Landen.

Lees meer

Interleuven doet mee aan 'Mijn korte ritten'

Van 1 tot 30 juni doet Interleuven mee aan de Mijn Korte Ritten-campagne.

Het doel is om gedurende de maand juni de korte verplaatsingen (minder dan 5 km) zo veel mogelijk te voet of met de fiets en dus niet met de auto af te leggen.

Lees meer

Herkenbare totem duidt toegang bedrijventerreinen Interleuven aan

Om de zichtbaarheid en herkenbaarheid van de bedrijventerreinen die Interleuven ontwikkelde en beheert, te vergroten, werd aan de ingang ervan een totem geplaatst. Hierop staat de naam van het bedrijventerrein, de logo’s van de gemeente/stad en van Interleuven en een QR-code die rechtstreeks verwijst naar de webpagina van het bedrijventerrein.

Lees meer

Meer artikelen...