Immo

Te koop bedrijfsgebouwLanden, 3400

Op het bedrijventerrein Landen biedt Interleuven een bedrijfsgebouw, gelegen Roosberg 1, te koop aan. Het pand met toonzaal, kantoren, werkplaats en parking is 20,50 are groot en het volledige terrein beslaat een oppervlakte van 64a 87ca.

Lees meer

Te koop KoudijsDiest, 3290

Het bedrijventerrein Koudijs in Diest is gelegen aan de Turnhoutsebaan. Er zijn verschillende bedrijfspercelen te koop (oppervlakte tussen 14 en 79 are).

Lees meer

Woonproject Bruul LovenjoelBierbeek, 3360

Stel je kandidaat tussen 1 oktober en 15 november 2018

Interleuven is in samenwerking met de gemeente Bierbeek gestart met de ontwikkeling van de laatste fase van het nog vrij liggende woonuitbreidingsgebied Bruul in Lovenjoel. Tussen 1 oktober en 15 november kan je je kandidaat stellen voor 1 van de verschillende bouwgronden (11 in totaal).

Het woonproject bestaat in totaal uit 26 bouwgronden en woningen (gerealiseerd en verkocht door Interleuven), 21 sociale woningen door Dijledal, 2 gemeentelijke kavels en 3 private kavels. De openbare ruimte van het project en de nutsleidingen zijn afgewerkt in augustus 2018. 

Lees meer

Woonproject Kumtich bouwgrondTienen, 3300

De verkaveling Kumtich Kouter III is gelegen aan de Duikers-Ontmijnersstraat, in het binnengebied gevormd door de Riet-, Lis-, Daal- en Vondelstraat. Er zijn nog 4 kavels met verkoopvoorwaarden te koop en nog 4 bouwgronden zonder verkoopvoorwaarden (prijs vanaf 128.000 euro exclusief notaris- en registratiekosten).

Lees meer

Woonproject Werchter 2017 woningenRotselaar, 3118

Project is bijna uitverkocht!

De gemeente Rotselaar realiseert in samenwerking met Interleuven de bouw en de verkoop van volgende betaalbare woningen:

  • 4 koopwoningen in halfopen bebouwing gelegen in de Jack-Opstraat te Werchter, hiervan zijn momenteel al 3 woningen verkocht en op de laatste is er een optie genomen.
  • 2 koopwoningen in halfopen bebouwing gelegen in de Jef Scherensstraat te Werchter, hiervan is nog 1 woning beschikbaar.

Deze 6 instapklare en duurzame woningen worden uitgerust met zonnepanelen.

Lees meer