Immo

Te koop bedrijfsgebouwLanden, 3400

Op het bedrijventerrein Landen biedt Interleuven een bedrijfsgebouw, gelegen Roosberg 1, te koop aan. Het pand met toonzaal, kantoren, werkplaats en parking is 20,50 are groot en het volledige terrein beslaat een oppervlakte van 64a 87ca.

Lees meer

Woonproject Bruul LovenjoelBierbeek, 3360

Interleuven is in samenwerking met de gemeente Bierbeek gestart met de ontwikkeling van de laatste fase van het nog vrij liggende woonuitbreidingsgebied Bruul in Lovenjoel. 

Het woonproject bestaat in totaal uit 26 bouwgronden en woningen (gerealiseerd en verkocht door Interleuven), 21 sociale woningen door Dijledal, 2 gemeentelijke kavels en 3 private kavels. De openbare ruimte van het project en de nutsleidingen zijn afgewerkt in augustus 2018. Loten 12 en 13 zijn ondertussen verkocht (2 bouwgronden voor open bebouwing).

Lees meer

Woonproject Priesterdelle 3040 Huldenberg

In samenwerking met de gemeente Huldenberg ontwikkelt Interleuven een volgende fase van het woonproject Priesterdelle.

Twaalf kavels voor halfopen bebouwing worden te koop aangeboden. 

Geïnteresseerden voor de aankoop van 1 van deze bouwgronden konden zich tot eind juli 2019 kandidaat stellen. De binnengekomen kandidaturen worden momenteel beoordeeld.

Lees meer

Woonproject Kumtich bouwgrondTienen, 3300

De verkaveling Kumtich Kouter III is gelegen aan de Duikers-Ontmijnersstraat, in het binnengebied gevormd door de Riet-, Lis-, Daal- en Vondelstraat. Er zijn nog 3 kavels met verkoopvoorwaarden te koop (prijs vanaf 80.000 euro exclusief notaris- en registratiekosten) en nog 4 bouwgronden zonder verkoopvoorwaarden (prijs vanaf 128.000 euro exclusief notaris- en registratiekosten).

Lees meer

Geen aanbod woningen

Op dit ogenblik heeft Interleuven geen aanbod meer van woningen te koop. In 3 projecten zijn wel nog bouwgronden beschikbaar.

Heeft jouw gemeente interesse om samen te werken met Interleuven voor de ontwikkeling van een woonproject? Ligt er in jouw gemeente nog een stuk grond waarop een woonaanbod zou kunnen worden gerealiseerd?

Neem dan zeker contact op met onze relatiebeheerder Guy Vanweser. In ons portfolio 'Interleuven, uw partner in efficiënt lokaal bestuur' leest u bij de cluster wonen (p. 28) hoe Interleuven te werk gaat bij de ontwikkeling van een woonproject en in welke formule lokale besturen met ons kunnen samenwerken.

 

 

Woonproject Kartuizersstraat woningenHolsbeek, 3220

Project is volledig uitverkocht

Het woonproject Kartuizersstraat in Holsbeek is gelegen tussen Asseltveld, de Kortrijksebaan, de Onze-Lieve-Vrouwstraat en de rand van het Chartreuzenbos. Voorzieningen zoals scholen, winkels, sporthal, … bevinden zich in een straal van 500 m van het gebied. Al de woningen zijn ondertussen verkocht.

Lees meer

Kartuizersstraat Holsbeek: Nog 1 woning te koop

In het woonproject Kartuizersstraat in Holsbeek is nog 1 middelgrote instapklare woning te koop. Dit woonproject is gelegen tussen Asseltveld, de Kortrijksebaan, de Onze-Lieve-Vrouwstraat en de rand van het Chartreuzenbos. Voorzieningen zoals scholen, winkels, sporthal, … bevinden zich in een straal van 500 m van het gebied. De grondoppervlakte bedraagt 6 a 98 ca. De verkoopprijs bedraagt 355.000 euro (exclusief belastingen en kosten).

Lees meer