Woonproject OpstreekBertem 3060

Interleuven is in samenwerking met de gemeente Bertem gestart met de ontwikkeling van de volgende fase van het nog vrijliggende woonuitbreidingsgebied Opstreek.

Het totale woonproject bestaat uit 72 woonentiteiten. De openbare ruimte van het project en de nutsleidingen zijn reeds afgewerkt. Vandaag worden er door Interleuven twaalf kavels te koop aangeboden waarvan er nog drie beschikbaar zijn.

Project: Derde oproep - laatste 3 kavels

Het project van Interleuven bestaat uit:

  • Acht kavels voor halfopen bebouwing (twee nog beschikbaar)
  • Vier kavels voor gesloten bebouwing (een nog beschikbaar)

De verkoopprijs van de nog beschikbare gronden (exclusief kosten eigen aan de koper, notaris- en registratiekosten, kosten opmeting & afpaling perceel) ligt tussen 118.201,61 euro en 159.514,80 euro. De oppervlakte van de kavels liggen tussen 295 m² en 386 m².

Bekijk het presentatieplan voor een gedetailleerd overzicht van de verkoopprijs, oppervlaktes per kavel en stand van zaken voor de verkoop. Laatste update: maart 2024

Belangrijkste voorwaarden voor kandidaat-kopers

  • Je hebt ten hoogste nog 1 andere woning of bouwgrond in je bezit. Die moet je verkopen binnen een termijn van 1 jaar na het verlijden van de aankoopakte. Bij een bestaande woning dient deze te worden verkocht binnen een termijn van 3 maanden na de domiciliëring in de nieuw gebouwde woning.
  • Er zijn inkomensvoorwaarden. Interleuven kijkt na of je aan deze voorwaarden voldoet.
  • Je bouwt binnen de 3 jaar na aankoop van een kavel je woning volgens de bouwvoorschriften. Hier ga je zelf binnen de 5 jaar ook wonen.

Download hier de volledige verkoopsvoorwaarden

Download hier de verkavelingsvoorschriften

Verkoopsprijzen

2024 02 Tabel verkoopsprijzen

Kandidaat stellen?

Heb je interesse in een van de overgebleven kavels? Vul dan het kandidaatsformulier in & dien je kandidatuur in tussen 15 maart en 15 april 2024. Contacteer Marc De Neef voor meer informatie via e-mail of telefonisch op 0495 53 84 47.