Portfolio Interleuven

Interleuven, uw partner in efficiënt bestuur
2019

We goten onze uitgebreide dienstverlening uit ons geoloket (zie hieronder) samen met voorbeeldprojecten en -realisaties in boekvorm. Interviews met onze eigen medewerkers, getuigenissen van burgemeesters, schepenen en algemeen directeurs én een overzicht van voorbeeldprojecten en -realisaties per cluster (ondernemen, wonen, omgeving, gebouwen en infrastructuur, slimme regio, bestuurlijke werking) geven een goed beeld waar Interleuven voor staat en wat we als verlengd lokaal bestuur voor uw gemeente/stad kunnen betekenen. Bekijk hier de online versie van 'Interleuven, uw partner in efficiënt lokaal bestuur' of neem contact op als u een gedrukt exemplaar wenst te bekomen.

2015

Interleuven ontvangt regelmatig de vraag wat er in een welbepaalde gemeente de afgelopen jaren gerealiseerd werd. Vraagt u zich wel eens af welke projecten en diensten Interleuven realiseerde sinds de oprichting in 1965?

We grepen onze 50e verjaardag in 2015 dan ook aan om al onze projecten en diensten van de afgelopen halve eeuw op kaart weer te geven. Na een intensieve inventarisatieperiode werd het uitgebreide portfolio in een geoloket gegoten.

Ontdek in dit instructiefilmpje hoe u het geoloket gebruikt en op een eenvoudige wijze opzoekingen doet.