• 2024 02 banner wpopstreek
  • Solveld Banner
  • 2022 11 banner LEWA
  • BannerBedrijfspercelen1130x225

Uncategorised

Gebruikersovereenkomst (Afgeschaft)

OVEREENKOMST TUSSEN GEBRUIKER EN INTERLEUVEN

De Interleuven Website bestaat uit verschillende Webpagina’s die worden aangedreven door Interleuven.

De Interleuven Website wordt u aangeboden onder de voorwaarde dat u deze accepteert zonder de hierin vermelde voorwaarden, bepalingen en mededelingen. Uw gebruik van de Interleuven Website vormt uw akkoord met al deze voorwaarden, bepalingen en mededelingen te wijzigen.

VERANDERING VAN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN

Interleuven behoudt zich het recht om de voorwaarden, bepalingen en mededelingen volgens welke de Interleuven Website wordt aangeboden, met inbegrip van maar niet beperkt tot kosten die worden geassocieerd met het gebruik van de Interleuven Website.

LINKS NAAR WEBSITES BEHEERD DOOR DERDEN

De Interleuven Website kan links naar andere Websites ("Gelinkte Sites") bevatten. De Gelinkte Sites zijn niet onder de controle van Interleuven en Interleuven is niet verantwoordelijk voor de inhoud van enige Gelinkte Site, met inbegrip van maar niet beperkt tot eventuele links die aanwezig zijn op een Gelinkte Site, dan wel wijzigingen of updates van een Gelinkte Site. Interleuven is niet verantwoordelijk voor webcasting of andere vormen van overdracht vanaf een Gelinkte Site. Interleuven verstrekt deze links uitsluitend voor uw gemak, en het opnemen van een link impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Interleuven van de betreffende site noch enige connectie met de exploitanten ervan.

GEEN ONRECHTMATIG OF VERBODEN GEBRUIK

Als voorwaarde aan het gebruik van de Interleuven Website, garandeert u Interleuven dat u de Interleuven Website niet zult gebruiken voor enig onrechtmatig doel of enig doel dat ingevolge deze voorwaarden, bepalingen en mededelingen verboden is. U mag de Interleuven Website niet gebruiken op een manier waardoor schade, storing, overbelasting of aantasting veroorzaakt wordt aan de Interleuven Website of het gebruik en genot van de Interleuven Website van een andere partij wordt verstoord. U mag op geen enkele wijze via de Interleuven Web Sites materialen of informatie verkrijgen of trachten te verkrijgen indien de betreffende materialen of informatie niet voor dat doel zijn verstrekt of beschikbaar zijn gesteld.

UITSLUITING VAN AANSPRAKELIJKHEID

De informatie, software, producten en diensten op of beschikbaar gemaakt via de Interleuven website kunnen onnauwkeurigheden of typografische fouten bevatten. Veranderingen worden periodiek toegevoegd aan de informatie. Interleuven en/of haar leveranciers kunnen te allen tijde verbeteringen en/of wijzigingen aanbrengen in de Interleuven website. Er dient niet te worden vertrouwd op adviezen die worden ontvangen via de Interleuven website voor het nemen van beslissingen van persoonlijke, medische, juridische of financiële aard en u dient een ter zake deskundige te raadplegen voor een op uw situatie toegespitst advies.

Interleuven en haar leveranciers staan niet in voor de geschiktheid, betrouwbaarheid, tijdigheid, en de nauwkeurigehid van de informatie, software, producten, diensten en daarmee verband houdende grafische gegevens opgenomen op de Interleuven website, voor welke toepassing dan ook. Voor zover maximaal toegestaan op grond van toepasselijk recht, worden al dergelijke informatie, software, producten, diensten en daarmee samenhangende grafische gegevens geleverd ‘in de huidige staat’ en zonder enige vorm van garantie. Interleuven en/of haar leveranciers wijzen hierbij alle garanties van de hand met betrekking tot deze informatie, software, producten, diensten en daarmee samenhangende grafische gegevens, met inbegrip van alle impliciete garanties betreffende de verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel, eigendom en niet-inbreukmakendheid.

Voor zover maximaal toegestaan op grond van toepasselijk recht, zijn Interleuven en/of haar leveranciers in geen geval aansprakelijk voor enige directe, indirecte, punitieve, incidentele, bijzondere schade, gevolgschade of enige andere schade met inbegrip van, maar niet beperkt tot schade ten gevolge van het verlies van gebruik of gegevens voortvloeiend uit of op een andere wijze verband houden met, het gebruik van de Interleuven website, met de vertraging of het niet kunnen gebruiken van de Interleuven website of daarmee samenhangende diensten, het verlenen of het niet kunnen verlenen van diensten, noch voor enige informatie, software, producten, diensten en daarmee samenhangende grafische gegevens die via de Interleuven website worden verkregen of die anderszins voortvloeien uit het gebruik van de Interleuven website, hetzij op basis van contract, onrechtmatige daad, nalatigheid, risicoaansprakelijkheid of anderszins, zelfs als Interleuven website van de mogelijkheid van schade op de hoogte is gesteld. Aangezien sommige rechtssystemen uitsluiting of beperking van aansprakelijkheid voor gevolgschade of incidentele schade niet toestaan, is het mogelijk dat de voorgaande beperking op u niet van toepassing is. Indien u niet tevreden bent over enige gedeelte van de Interleuven website, of met een van deze gebruiksvoorwaarden, is uw enige en uitsluitende verhaalsmogelijkheid het gebruik van de Interleuven website te staken.

SERVICE CONTACT: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KENNISGEVING INZAKE AUTEURS- EN MERKENRECHT:

Er berust Copyright op de inhoud van de Interleuven door Interleuven en/of haar leveranciers. Alle rechten voorbehouden.

HANDELSMERKEN

De namen van de hierin genoemde werkelijke bedrijven en producten kunnen de handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars zijn.

De hierin als voorbeeld genoemde bedrijven, organisaties, producten, mensen en gebeurtenissen zijn fictief. Het is niet de bedoeling, noch moet dit worden afgeleid, een associatie te maken met een echt bedrijf, organisatie, product, persoon of gebeurtenis.

Rechten niet uitdrukkelijk gegeven hier, zijn voorbehouden.

Algemene voorwaarden

Toegang tot en gebruik van deze website is onderworpen aan de voorafgaande aanvaarding van deze algemene voorwaarden. Door deze website te bezoeken of de informatie op deze website te gebruiken, aanvaardt u automatisch de algemene voorwaarden en ziet u af van alle mogelijke claims tegen INTERLEUVEN, Intercommunale Maatschappij Burgerlijke Vennootschap - C.V.B.A., haar dochterorganisaties, filialen of werknemers, die voortkomen uit het gebruik van de website of het materiaal, de informatie, de beoordelingen of de aanbevelingen die erin zijn opgenomen. Deze algemene voorwaarden bestaan verder uit de volgende clausules:

Informatie en Legal Notice

Deze website en de informatie, namen, beelden, afbeeldingen, logo's en iconen betreffende of verband houdend met INTERLEUVEN, Intercommunale Maatschappij Burgerlijke Vennootschap - C.V.B.A. en haar dochterorganisaties, filialen en diensten worden verstrekt "zoals zij zijn" zonder enige verklaring of bevestiging en zonder enigerlei garantie, al dan niet expliciete of impliciet, met inbegrip van, echter niet beperkt tot, de impliciete garantie van verhandelbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel of geen inbreuk vormend. Hoewel de informatie op deze website ter goeder trouw is opgesteld om informatie te verschaffen over INTERLEUVEN, Intercommunale Maatschappij Burgerlijke Vennootschap - C.V.B.A. en haar diensten, zal INTERLEUVEN, Intercommunale Maatschappij Burgerlijke Vennootschap - C.V.B.A., haar moederorganisaties, dochterorganisaties, filialen of werknemers in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor schade van welke aard dan ook, met inbegrip van, echter niet beperkt tot rechtstreekse, onrechtstreekse of speciale schade, gevolgschade of incidentele schade die het gevolg is van of verband houdt met het gebruik van of de toegang tot de website of die het gevolg is van of verband houdt met het materiaal, de informatie, de beoordelingen of de aanbevelingen op deze website. INTERLEUVEN, Intercommunale Maatschappij Burgerlijke Vennootschap - C.V.B.A. mag te allen tijde en zonder voorafgaande verwittiging de nodige wijzigingen, verbeteringen en/of veranderingen aanbrengen aan deze algemene voorwaarden, aan de namen, beelden, afbeeldingen, logo's en iconen die op deze website worden gebruikt en aan de producten en diensten waarnaar op deze website wordt verwezen.Mogelijk bevat deze website links of verwijzingen naar andere websites die niet onder toezicht van INTERLEUVEN, Intercommunale Maatschappij Burgerlijke Vennootschap - C.V.B.A. staan. INTERLEUVEN, Intercommunale Maatschappij Burgerlijke Vennootschap - C.V.B.A. draagt geen enkele verantwoordelijkheid aangaande de inhoud van dergelijke links of links binnen de gelinkte sites. U gaat ermee akkoord om de informatie op deze website niet, geheel of gedeeltelijk, te wijzigen, te vervangen of aan te vullen.

Intellectuele eigendom

Het materiaal dat op deze website wordt getoond, met inbegrip van, zonder beperkingen, al het redactioneel materiaal, foto's, illustraties en ander grafisch materiaal, en de namen, logo's, handelsmerken en dienstenmerken zijn eigendom van INTERLEUVEN, Intercommunale Maatschappij Burgerlijke Vennootschap - C.V.B.A. of haar dochterorganisaties, filialen of licentienemers en zijn beschermd door het auteursrecht, merkenrecht of andere wetten op intellectuele eigendommen. Andere producten of bedrijfsnamen die op deze website voorkomen, kunnen de handelsmerken van hun respectieve eigenaars zijn. Het is niet toegelaten om dergelijk materiaal of een deel ervan te kopiëren, te herverzenden, verdelen, verspreiden, verkopen, publiceren, uitzenden of laten circuleren. Het is wel toegelaten om a. fragmenten uit het materiaal op deze website af te drukken of te downloaden voor niet-commerciële, informatieve doeleinden voor persoonlijk gebruik, of b. het materiaal op deze website te kopiëren met de bedoeling het, niet voor commerciële doeleinden, door te sturen naar individuen voor persoonlijk, louter informatief, gebruik. Dit alles op voorwaarde dat INTERLEUVEN, Intercommunale Maatschappij Burgerlijke Vennootschap - C.V.B.A. als bron van informatie wordt vermeld en dat die derden ervan op de hoogte worden gesteld dat deze algemene voorwaarden op hen van toepassing zijn en moeten worden nageleefd. Niets van hetgeen hierin is vervat, zal worden verstaan als het verlenen van een licentie of recht uit hoofde van een patent of handelsmerk van INTERLEUVEN, Intercommunale Maatschappij Burgerlijke Vennootschap - C.V.B.A. of derden. Tenzij expliciet vermeld, zal niets van hetgeen hierin is vervat worden verstaan als het verlenen van een licentie of een recht uit hoofde van enig auteursrecht of intellectueel eigendomsrecht in verband met dergelijke informatie, gegevens, producten of diensten.

Toepasbare wetgeving en rechtspraak

Deze voorwaarden worden beheerst, verstaan en uitgevoerd in overeenstemming met de Belgische wetgeving. Alle geschillen die kunnen ontstaan uit hoofde van deze voorwaarden worden uitsluitend voorgelegd en beslecht door de bevoegde Belgische rechtbanken.

Privacy

PRIVACYVERKLARING SITE INTERLEUVEN

Contactgegevens verwerkingsverantwoordelijke
Interleuven
intergemeentelijke vereniging
Brouwersstraat 6
3000 Leuven
t 016 28 42 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens functionaris voor gegevensbescherming:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verwerking van persoonsgegevens

Interleuven is een 'Intergemeentelijke dienstverlenende Vereniging' conform het decreet.

Interleuven verwerkt persoonsgegevens voor de uitvoering van taken, aan haar toegekend door haar vennoten en partners. Deze omvatten volgende gemeenten/steden en OCMW's: Aarschot, Begijnendijk, Bekkevoort, Bertem, Bierbeek, Boortmeerbeek, Boutersem, Diest, Geetbets, Glabbeek, Haacht, Herent, Hoegaarden, Holsbeek, Huldenberg, Keerbergen, Kortenaken, Kortenberg, Landen, Leuven, Linter, Lubbeek, Oud-Heverlee, Rotselaar, Scherpenheuvel-Zichem, Tervuren, Tielt-Winge, Tienen, Tremelo, Zoutleeuw. Volgende politiezones zijn vennoot van Interleuven: PZ BRT (Begijnendijk, Rotselaar en Tremelo), PZ Demerdal DSZ (Diest en Scherpenheuvel-Zichem), PZ BHK (Boortmeerbeek, Haacht en Keerbergen), PZ HERKO (Herent en Kortenberg), PZ Getevallei (Hoegaarden, Landen, Linter, Tienen en Zoutleeuw), PZ Hageland (Bekkevoort, Geetbets, Glabbeek en Kortenaken), PZ Lubbeek (Boutersem, Bierbeek, Holsbeek en Lubbeek), PZ Tussen Voer en Dijle/VODI (Bertem, Huldenberg, Oud-Heverlee en Tervuren).

De taken die Interleuven uitvoert ter ondersteuning en begeleiding van deze vennoten en partners spelen zich af in volgende  domeinen:

  • ondernemen: bedrijventerreinen en bedrijfsgebouwen
  • wonen: woonprojecten en woonbeleid
  • ontwerp en realisatie van gebouwen en infrastructuur
  • ruimtelijke ordening
  • GIS
  • milieu
  • onroerend erfgoed
  • preventie, bescherming en veiligheid op het werk
  • noodplanning
  • informatiebeveiliging
  • veiligheidscoördinatie
  • regionaal digitaal loket kinderopvang

Voor het uitoefenen van deze taken verwerkt Interleuven verschillende persoonsgegevens, deze variëren al naargelang de specifieke activiteit. Het kan gaan om algemene persoonsgegevens, zoals bijvoorbeeld naam, geboortedatum, adres en dergelijke of om bijzondere persoonsgegevens zoals strafrechtelijke gegevens of gezondheidsgegevens.
De gegevens die Interleuven verwerkt zijn meestal afkomstig van de overheden (lokaal, Vlaamse, Provinciale). In sommige gevallen worden deze rechtstreeks van de betrokkene verkregen.
De gegevens verzameld voor een project van een vennoot of partner kunnen, als dat zo is afgesproken met die vennoot of partner, gebruikt worden voor gelijkaardige projecten voor de andere vennoten of partners.

Grondslag

Interleuven zal uw persoonsgegevens alleen verwerken als daar een legitieme grondslag voor is (bv. vervulling van de wettelijke taken). Indien er geen andere legitieme grondslag is voor de verwerking van persoonsgegevens, zal Interleuven steeds uw toestemming vragen.
Een dergelijke toestemming kan ten allen tijde terug ingetrokken worden.
Hiervoor kan u contact opnemen met Interleuven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 016 28 42 00).

Cameratoezicht

Wij passen cameratoezicht toe voor de bescherming van veiligheid van personeel en bezoekers, de beveiliging van gebouwen en het vastleggen van incidenten. Van het cameratoezicht werd aangifte gedaan bij de Privacy Commissie. Dit vindt altijd zichtbaar en aangekondigd plaats. De gemaakte opnamen worden alleen bekeken na incidenten en worden maximaal vier weken bewaard, tenzij de beelden opgeslagen moeten worden voor verdere afhandeling.

Doorgifte aan derden

Er worden geen persoonsgegevens met derden gedeeld, tenzij dit nodig is voor onze dienstverlening of als er een wettelijke plicht op rust.

In de volgende situaties kan doorgifte aan derden wel plaatsvinden:

  • Bij door ons ingeschakelde leveranciers:
    Het kan zijn dat we een externe partij inschakelen om bepaalde verwerkingen voor ons uit te voeren. In die situaties zullen we met die derde(n) afspraken maken over het gebruik, de beveiliging en de geheimhouding van gegevens in een verwerkingsovereenkomst. Er wordt vastgelegd dat derde partijen uw gegevens nooit voor eigen doeleinden mogen gebruiken. Er wordt op toegezien dat uw gegevens de EU niet verlaten.
  • Op grond van wettelijke verplichtingen
    Onder bepaalde omstandigheden zijn wij wettelijk verplicht om uw gegevens af te geven aan overheidsinstanties (politie, justitie en fiscus). Wij zullen uw gegevens alleen afgeven wanneer wij daartoe wettelijk verplicht zijn. Het is ons niet altijd toegestaan u te informeren over een dergelijke afgifte.

In het geval van gegevensuitwisseling wordt gebruik gemaakt van protocollen die zorgen voor een veilige en transparent gegevensoverdracht.

Bewaartermijn gegevens

Interleuven bewaart uw persoonsgegevens gedurende een periode die redelijkerwijs nodig is voor de juiste uitvoering van de door haar aangeboden en gefaciliteerde diensten.

Uw rechten

Als u vragen heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door Interleuven of als u deze wenst in te zien, kunt u contact opnemen met Interleuven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 016 28 42 00). Via dezelfde weg kan u ook steeds vragen om uw gegevens te laten corrigeren, aanvullen of verwijderen. U kan ons ook vragen uw persoonsgegevens niet langer te gebruiken.
Bovenstaande rechten zijn uiteraard enkel van toepassing op uw eigen gegevens en niet op gegevens van andere personen.

Cookies

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies.  Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de harde schijf van de computer van websitebezoekers worden gezet. Dergelijke cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat een website grafisch netjes verschijnt, andere dat een websiteapplicatie correct werkt. Als u niet wilt dat een website cookies op uw computer plaatst, kunt u uw browser zo instellen.

Onze website gebruikt volgende cookies:

  • functionele cookies: deze cookies zijn noodzakelijk voor het goed functioneren van onze website
  • Google Analytics: om het gebruik van onze website te meten gebruiken wij de diensten Google Analytics. Daarmee wordt bijgehouden hoe bezoekers onze websites gebruiken, welke pagina’s zij bezoeken, waar zij vandaan komen, waar zij op klikken en welke browser zij gebruiken. Met deze informatie kunnen wij het gebruiksgemak en de kwaliteit van onze websites verbeteren en kunnen bezoekersstatistieken worden opgesteld:
    o het bijhouden van het aantal bezoekers op onze webpagina's
    o het bijhouden van de tijdsduur die elke bezoeker doorbrengt op onze webpagina's;
    o het bepalen van de volgorde waarin een bezoeker de verschillende pagina's van onze website bezoekt;
    o het bijhouden van welke browser (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, etc.) gebruikt wordt door een bezoeker;
    Hierbij wordt onder meer het IP-adres gebruikt (het laatste octet van dit IP-adres wordt gemaskeerd). De optie 'Gegevens delen' werd bovendien uitgezet.
    Interleuven heeft in het kader van deze verwerkingen met Google een verwerkersovereenkomst afgesloten.
  • sociale media buttons: op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook, LinkedIn, Digg en Twitter. Deze buttons laten deze sociale media-partijen toe een website-overschrijdende cookie te plaatsen (tracking cookie). Raadpleeg de cookieverklaringen van de sociale media-partijen (welke regelmatig kunnen wijzigen) voor meer informatie over deze sociale media cookies.

U kunt cookies controleren of uitschakelen. Het is mogelijk om cookies van uw computer te verwijderen, en de meeste browsers kunt u ook zo instellen dat ze geen cookies plaatsen:

Klachten

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens dan vragen wij je hierover direct contact met ons op te nemen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 016 28 42 00). Je hebt ook altijd het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA).

Wijzigingen

Privacywetgeving wordt van tijd tot tijd aangepast en verbeterd, daarom is ook deze privacyverklaring aan verandering onderhevig. Onderaan leest u wanneer dit document voor het laatst is aangepast. Wijzigingen treden in werking vanaf het moment dat ze op de website van Interleuven gepubliceerd zijn. Wij raden u aan deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van de wijzigingen op de hoogte bent.


Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op: 10-11-2020.

 

Wacht totdat de cookies geladen worden...

Gebruiksovereenkomst

 

Privacy De Pelicaen

PRIVACYVERKLARING SITE DE PELICAEN

Contactgegevens verwerkingsverantwoordelijke
Interleuven (als projectverantwoordelijke van De Pelicaen)
intergemeentelijke vereniging
Brouwersstraat 6
3000 Leuven
t 016 28 42 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens functionaris voor gegevensbescherming:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verwerking van persoonsgegevens

Interleuven is een 'Intergemeentelijke dienstverlenende Vereniging' conform het decreet.

Interleuven verwerkt persoonsgegevens voor de uitvoering van taken, aan haar toegekend door haar vennoten en partners. Deze omvatten volgende gemeenten/steden en OCMW's: Aarschot, Begijnendijk, Bekkevoort, Bertem, Bierbeek, Boortmeerbeek, Boutersem, Diest, Geetbets, Glabbeek, Haacht, Herent, Hoegaarden, Holsbeek, Huldenberg, Keerbergen, Kortenaken, Kortenberg, Landen, Leuven, Linter, Lubbeek, Oud-Heverlee, Rotselaar, Scherpenheuvel-Zichem, Tervuren, Tielt-Winge, Tienen, Tremelo, Zoutleeuw.

De taken die Interleuven uitvoert ter ondersteuning en begeleiding van deze vennoten en partners spelen zich af in volgende  domeinen:

  • ondernemen: bedrijventerreinen en bedrijfsgebouwen
  • wonen: woonprojecten en woonbeleid
  • ontwerp en realisatie van gebouwen en infrastructuur
  • ruimtelijke ordening
  • GIS
  • milieu
  • preventie, bescherming en veiligheid op het werk
  • noodplanning
  • informatiebeveiliging
  • veiligheidscoördinatie

Voor het uitoefenen van deze taken verwerkt Interleuven verschillende persoonsgegevens, deze variëren al naargelang de specifieke activiteit. Het kan gaan om algemene persoonsgegevens, zoals bijvoorbeeld naam, geboortedatum, adres en dergelijke of om bijzondere persoonsgegevens zoals strafrechtelijke gegevens of gezondheidsgegevens.
De gegevens die Interleuven verwerkt zijn meestal afkomstig van de overheden (lokaal, Vlaamse, Provinciale). In sommige gevallen worden deze rechtstreeks van de betrokkene verkregen.

Grondslag

Interleuven zal uw persoonsgegevens alleen verwerken als daar een legitieme grondslag voor is (bv. vervulling van de wettelijke taken). Indien er geen andere legitieme grondslag is voor de verwerking van persoonsgegevens, zal Interleuven steeds uw toestemming vragen.
Een dergelijke toestemming kan ten allen tijde terug ingetrokken worden.
Hiervoor kan u contact opnemen met Interleuven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 016 28 42 00).

Cameratoezicht


Wij passen cameratoezicht toe voor de bescherming van veiligheid van personeel en bezoekers, de beveiliging van gebouwen en het vastleggen van incidenten. Van het cameratoezicht werd aangifte gedaan bij de Privacy Commissie. Dit vindt altijd zichtbaar en aangekondigd plaats. De gemaakte opnamen worden alleen bekeken na incidenten en worden maximaal vier weken bewaard, tenzij de beelden opgeslagen moeten worden voor verdere afhandeling.

Doorgifte aan derden

Er worden geen persoonsgegevens met derden gedeeld, tenzij dit nodig is voor onze dienstverlening of als er een wettelijke plicht op rust.

In de volgende situaties kan doorgifte aan derden wel plaatsvinden:

  • Bij door ons ingeschakelde leveranciers:
    Het kan zijn dat we een externe partij inschakelen om bepaalde verwerkingen voor ons uit te voeren. In die situaties zullen we met die derde(n) afspraken maken over het gebruik, de beveiliging en de geheimhouding van gegevens in een verwerkingsovereenkomst. Er wordt vastgelegd dat derde partijen uw gegevens nooit voor eigen doeleinden mogen gebruiken. Er wordt op toegezien dat uw gegevens de EU niet verlaten.
  • Op grond van wettelijke verplichtingen
    Onder bepaalde omstandigheden zijn wij wettelijk verplicht om uw gegevens af te geven aan overheidsinstanties (politie, justitie en fiscus). Wij zullen uw gegevens alleen afgeven wanneer wij daartoe wettelijk verplicht zijn. Het is ons niet altijd toegestaan u te informeren over een dergelijke afgifte.

Bewaartermijn gegevens

Interleuven/De Pelicaen bewaart uw persoonsgegevens gedurende een periode die redelijkerwijs nodig is voor de juiste uitvoering van de door haar aangeboden en gefaciliteerde diensten.

Uw rechten

Als u vragen heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door Interleuven of als u deze wenst in te zien, kunt u contact opnemen met Interleuven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 016 28 42 00). Via dezelfde weg kan u ook steeds vragen om uw gegevens te laten corrigeren, aanvullen of verwijderen. U kan ons ook vragen uw persoonsgegevens niet langer te gebruiken.
Bovenstaande rechten zijn uiteraard enkel van toepassing op uw eigen gegevens en niet op gegevens van andere personen.

Cookies

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies.  Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de harde schijf van de computer van websitebezoekers worden gezet. Dergelijke cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat een website grafisch netjes verschijnt, andere dat een websiteapplicatie correct werkt. Als u niet wilt dat een website cookies op uw computer plaatst, kunt u uw browser zo instellen.

Onze website gebruikt volgende cookies:

  • functionele cookies: deze cookies zijn noodzakelijk voor het goed functioneren van onze website
  • Google Analytics: om het gebruik van onze website te meten gebruiken wij de diensten Google Analytics. Daarmee wordt bijgehouden hoe bezoekers onze websites gebruiken, welke pagina’s zij bezoeken, waar zij vandaan komen, waar zij op klikken en welke browser zij gebruiken. Met deze informatie kunnen wij het gebruiksgemak en de kwaliteit van onze websites verbeteren en kunnen bezoekersstatistieken worden opgesteld:
    o het bijhouden van het aantal bezoekers op onze webpagina's
    o het bijhouden van de tijdsduur die elke bezoeker doorbrengt op onze webpagina's;
    o het bepalen van de volgorde waarin een bezoeker de verschillende pagina's van onze website bezoekt;
    o het bijhouden van welke browser (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, etc.) gebruikt wordt door een bezoeker;
    Hierbij wordt onder meer het IP-adres gebruikt (het laatste octet van dit IP-adres wordt gemaskeerd). De optie 'Gegevens delen' werd bovendien uitgezet.
    Interleuven heeft in het kader van deze verwerkingen met Google een verwerkersovereenkomst afgesloten.
  • sociale media buttons: op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook, LinkedIn, Digg en Twitter. Deze buttons laten deze sociale media-partijen toe een website-overschrijdende cookie te plaatsen (tracking cookie). Raadpleeg de cookieverklaringen van de sociale media-partijen (welke regelmatig kunnen wijzigen) voor meer informatie over deze sociale media cookies.

U kunt cookies controleren of uitschakelen. Het is mogelijk om cookies van uw computer te verwijderen, en de meeste browsers kunt u ook zo instellen dat ze geen cookies plaatsen:

Klachten

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens dan vragen wij je hierover direct contact met ons op te nemen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 016 28 42 00). Je hebt ook altijd het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA).

Wijzigingen

Privacywetgeving wordt van tijd tot tijd aangepast en verbeterd, daarom is ook deze privacyverklaring aan verandering onderhevig. Onderaan leest u wanneer dit document voor het laatst is aangepast. Wijzigingen treden in werking vanaf het moment dat ze op de website van Interleuven gepubliceerd zijn. Wij raden u aan deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van de wijzigingen op de hoogte bent.


Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op: 15-05-2018

Gebruiksovereenkomst