Raamovereenkomst herbruikbare bekers beschikbaar

Herbruikbare bekers zijn tegenwoordig een vast gebruik op de meeste festivals en evenementen. Als glas niet mogelijk door veiligheidsoverwegingen kan je met een herbruikbare beker heel wat afval vermijden. 

Interleuven sloot een raamovereenkomst met Festicup voor de huur van herbruikbare bekers en met Ecocup voor de aankoop van herbruikbare bekers. Het gaat om bekers voor volgende dranken: frisdrank, bier, zwaar bier, champagne en wijn. De met de gemeente geassocieerde verenigingen en organisaties kunnen ook gebruik maken van deze mogelijkheid indien ze willen.

Huur

Via de website van Festicup  kan u aangeven welke bekers u nodig hebt en wanneer. Door het ingeven van de kortingscode INTERLEUVEN krijg je 10 % korting op het hele gamma van festicup. Er wordt vervolgens een factuur aangemaakt en u bent klaar om uw feest te geven met herbruikbare bekers. Verenigingen betalen online rechtstreeks aan de leverancier.

Aankoop

De aankoop gebeurt via Ecocup die een aantal bekers ter beschikking stelt aan voordelige prijzen. De exacte prijslijst kan u opvragen bij onze contactpersoon Willem Laermans. Op de gehele catalogus geeft Ecocup tevens 5% korting.

 Hoe verder?

Interleuven bouwde reeds heel wat ervaring op rond duurzame evenementen. Gemeenten die gebruik zullen maken van ons aanbod rond opmaak van een participatief beleid en gemeentelijk reglement rond duurzame evenementen kunnen gratis gebruik maken van de raamovereenkomst. Gemeenten die dit niet doen betalen een eenmalige bijdrage van 700 euro om de gemaakte kosten van de raamovereenkomst te dekken. Na het nemen van een collegebeslissing voor deelname aan het project kan u aan het verlaagd tarief van de raamovereenkomst de tools gebruiken.

Wilt u weten of u best overgaat tot de aankoop van bekers, dan wel de huur ervan? Op onderstaande zoekkaart kan u het antwoord vinden.

Meer informatie bij Willem Laermans of 016 28 42 21.

HerbruikbareBekers