Wordt jouw ontwerp het logo voor het project 'Langs pelgrimswegen naar Scherpenheuvel'?

Het project ‘Langs pelgrimswegen’ gaat op zoek naar een eigen logo en schrijft daarvoor een wedstrijd uit. Elke creatieveling wordt uitgenodigd om het beste van zichzelf te geven en deel te nemen aan de wedstrijd Ontwerp het logo voor ‘Langs pelgrimswegen naar Scherpenheuvel’. De winnaar van de wedstrijd krijgt hiervoor een onkostenvergoeding van 500 euro. Een ontwerp indienen kan tot 23 maart 12u.

Het logo van ‘Langs pelgrimswegen’ zal de informatie over het project, de participatietrajecten en de pelgrimswegen op een positieve en herkenbare manier in de kijker plaatsen. Het zal worden gebruikt in alle mogelijke communicatiekanalen zoals de projectwebsite, in gemeentelijke infobladen, op sociale media (onder meer Facebook), op flyers/affiches, …
Zoals de Sint-Jacobsschelp hét symbool is van de bedevaart naar Santiago de Compostela, zo wordt het winnende logo hét symbool van dit project. De top 5 van ingezonden logo’s zal worden tentoongesteld tijdens het lanceringsmoment.

Het logo dient te verwijzen naar de bedevaart naar Scherpenheuvel, de wandelpaden en/of het platteland.

De ontwerpen van het logo moeten ten laatste worden ingestuurd op vrijdag 23 maart 2018 om 12 uur per e-mail naar Nina Van Meerbeeck.
De bekendmaking en de prijsuitreiking zijn voorzien tijdens het lanceringsmoment van ‘Langs pelgrimswegen naar Scherpenheuvel’ op donderdag 26 april 2018 in Scherpenheuvel. Alle deelnemers zullen per e-mail op de hoogte worden gebracht van de uitslag.

Het volledige wedstrijdformulier vindt u hier.

Vragen? Contacteer ons.

Veel succes!