Nieuws

Jaarverslag 2017 beschikbaar

Op 23 mei 2018 keurde de Algemene vergadering van Interleuven het jaarverslag 2017 goed.

Benieuwd naar onze realisaties van het afgelopen jaar? Het activiteitenverslag, het financieel jaarverslag en de jaarrekening kan u hier inkijken.

Fietssnelweg Leuven-Tienen: samenwerkingsovereenkomst voor realisatie

Samen met de gemeenten Bierbeek en Boutersem en stad Leuven ondertekende de provincie Vlaams-Brabant een samenwerkingsovereenkomst voor de realisatie van de fietssnelweg Leuven - Tienen (F24) voor de trajecten Haasrode - Korbeek-Lo en Lovenjoel - Vertrijk. De dienst gebouwen en infrastructuur van Interleuven treedt op als ontwerper.

Lees meer

Sfeervideo jubileumviering 27 november

Op 27 november 2015 vond de jubileumviering plaats voor de 50e verjaardag van Interleuven. Samen met 350 gasten stonden we stil bij de voorbije halve eeuw en blikten we vooruit naar wat de toekomst brengen kan.

Herbeleef deze avond in een korte videoreportage. Ook de genodigden die er niet konden bij zijn, kunnen de sfeer opsnuiven.

 

Jubileumviering Interleuven

Op 27 november vond de Jubileumviering plaats voor de 50e verjaardag van Interleuven. Samen met 350 gasten stonden we stil bij de voorbije halve eeuw en blikten we vooruit naar wat de toekomst brengen kan.

Snuif de sfeer op en bekijk de foto's van ons verjaardagsfeest hier. 50 jaar Interleuven, ook dankzij u!

Lees meer

Meer artikelen...