• 2024 02 banner wpopstreek
  • Solveld Banner
  • 2022 11 banner LEWA
  • BannerBedrijfspercelen1130x225

Nieuws

Werken van start aan bedrijventerrein Lewa

De werken om de uitbreiding van bedrijventerrein Lewa in Zoutleeuw te realiseren, zijn op 15 maart 2021 van start gegaan. In deze eerste fase van de werken wordt gefocust op de wateropvang en infiltratie, vervolgens worden de overige nutsleidingen en de wegenis aangelegd. Mits een voorspoedig werfverloop is de oplevering voorzien voor het bouwverlof van 2021. Het bedrijventerrein Lewa in Zoutleeuw is gelegen aan de rand van het centrum van de stad en wordt ontsloten langsheen de Sint-Truidensesteenweg.

Lees meer

Opening eerste Hoppinpunt met hulp van de raamovereenkomst van Interleuven

Op vrijdag 25 september werd het eerste Hoppinpunt van Vlaams-Brabant ingehuldigd in de stad Zoutleeuw. Deze realisatie gebeurde met ondersteuning van Interleuven, Autodelen.net en de provincie Vlaams-Brabant binnen het door de Vlaamse overheid gesubsidieerde project ‘Maak een mobipunt’ (deze term werd nu vervangen door ‘Hoppinpunt’).

Lees meer

Jaarverslag 2019 beschikbaar

Op 24 juni 2020 keurde de Algemene vergadering van Interleuven het jaarverslag 2019 goed.

Benieuwd naar onze realisaties van het afgelopen jaar? Het activiteitenverslag, het financieel jaarverslag en de jaarrekening kan u hier inkijken.

Fruitmanden als gezonde start van het nieuwe jaar

Onze besturen bedanken voor de fijne en constructieve samenwerking en 2020 op een gezonde manier inzetten, doen we deze week door het aanbieden van fruitmanden als nieuwjaarsgeschenk. Onze collega-intercommunale IGO staat opnieuw in voor het maken en leveren van de gezonde tussendoortjes.

De collega's halen de lege kartonnen dozen achteraf op en we bezorgen ze opnieuw aan IGO zodat deze volgend jaar nogmaals kunnen worden gebruikt.