Vacature projectleider infrastructuurwerken

Interleuven is actief in de clusters ondernemen, wonen, gebouwen en infrastructuur, slimme regio, omgeving en bestuurlijke werking. We werken samen met onze vennoten en partners rond de ontwikkeling van bedrijventerreinen of woonprojecten en het ontwerp van gebouwen en infrastructuur. Ook op het vlak van ruimtelijke ordening, preventie en welzijn, milieu, onroerend erfgoed, informatieveiligheid, … bieden we ondersteuning aan onze gemeenten, OCMW’s en politiezones. 

Wij zijn momenteel op zoek naar een 

Projectleider infrastructuurwerken

Het team

Het team van de dienst gebouwen en infrastructuur zet zich in voor het ontwerpen van gebouwen en wegenis van kleine, middelgrote tot grote schaal. De projecten situeren zich voornamelijk in de publieke sector in opdracht van de vennoten van Interleuven. Daarnaast worden ook de eigen projecten van Interleuven ontworpen en opgevolgd.

Jouw functie

Als projectleider werk je binnen onze afdeling gebouwen & infrastructuur mee aan de realisatie van kwalitatief en financieel verantwoorde infrastructuurprojecten, met aandacht voor functionaliteit, ecologie en duurzaamheid. Je tekent het voorontwerp van wegenisprojecten uit. Wegenisprojecten betreffen de aanleg van verkavelingen en ambachtelijke zones, van fietspaden en –snelwegen, van researchparken, de renovatie van infrastructuurprojecten, …. Je werkt het voorontwerp uit tot omgevingsaanvraag , maakt subsidiedossiers op en voert de berekeningen uit voor rioleringen en buffering hemelwater. Je maakt de aanbestedingsdossiers wegenis en volgt de werken op.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een master of bachelor in een bouwkundige richting en/of je hebt gelijkwaardige ervaring in deze domeinen. 
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden die je in staat stellen goede contacten te onderhouden met de diverse interne en externe partners.
  • Je kan de nodige flexibiliteit aan de dag leggen.
  • Je werkt klant- en resultaatgericht en projectmatig, doelgericht en organisatorisch sterk.
  • Je werkt zelfstandig en nauwgezet met zin voor verantwoordelijkheid en je bent ook een goede teamspeler.
  • Je kennis van informaticatools (MS Office , Phytagoras) is een pluspunt.

Wij bieden je

  • Een gevarieerde functie in een dynamische omgeving, binnen een team waar je kan rekenen op professionele ondersteuning.
  • Een contract van onbepaalde duur met een wedde in overeenstemming met kennis en opgedane ervaring ter zake. 
  • Extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, aanvullende pensioenverzekering, hospitalisatieverzekering, … 
  • Een glijdend uurrooster in een 38u week, de beschikking over de nodige middelen voor flexibele werkplekken dragen bij in ons streven naar een goede balans werk/privé. 

Solliciteren

Als deze vacature je aanspreekt en je aan de voorwaarden voldoet, stuur dan je sollicitatiebrief met CV uiterlijk t.e.m. 12 november 2021 aan Brigitte Van Calster (personeelsdienst t 016 28 42 49), via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schriftelijk naar Brouwersstraat 6 te 3000 Leuven.