Vacature Projectmedewerker Bedrijventerreinen

Interleuven is actief in de clusters ondernemen, wonen, gebouwen en infrastructuur, slimme regio, omgeving en bestuurlijke werking. We werken samen met onze vennoten en partners rond de ontwikkeling van bedrijventerreinen of woonprojecten en het ontwerp van gebouwen en infrastructuur. Ook op het vlak van ruimtelijke ordening, preventie en welzijn, milieu, onroerend erfgoed, informatieveiligheid, … bieden we ondersteuning aan onze gemeenten, OCMW’s en politiezones. 

Wij zijn momenteel op zoek naar een 

Projectmedewerker Bedrijventerreinen

Het team

Team bedrijventerreinen zet zich in voor een duurzame ruimtelijke economische ontwikkeling van de regio. Dit betreft o.m. het beheer van de IL-bedrijventerreinen, het gericht opzetten van bedrijventerreinmanagement, het ondersteunen van ondernemers, het werken aan weerbare economische zones, het uitwerken van ruimtelijk-economische visies, het uitbouwen van een goed imago en een goede communicatie rond de bedrijventerrein-activiteiten van Interleuven.

Jouw functie

Als projectmedewerker bedrijventerreinen sta je, samen met je collega’s, in voor de (her)ontwikkeling en het duurzaam beheer van bedrijventerreinen in het arrondissement Leuven. Je bent een aanspreekpunt voor bedrijven en het lokale bestuur. Je zet mee in op het toekomstbestendig maken van bestaande bedrijventerreinen. Je detecteert tevens nieuwe projecten op basis van terreinanalyse en ontwikkelingsperspectieven en organiseert overleg met publieke en private actoren rond de samenwerking hiervoor. Je ondersteunt de organisatie en opvolging van administratieve en financiële procedures die de (her)ontwikkeling van de terreinen mogelijk maken. Andere verantwoordelijkheden daarbij zijn o.m. haalbaarheidsanalyses, opmaken van subsidiedossiers, opvolgen van studiewerk, capteren van beleidsontwikkeling en uitvoeren van bedrijventerreinmanagement.

Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van een bachelor of masterdiploma.
 • Je hebt bij voorkeur relevante ervaring in de projectontwikkeling, de vastgoedsector, het terreinbeheer of het bedrijfsleven.
 • Je beschikt over bouwkundige of technische kennis, of dit schrikt je niet af.
 • Je hebt affiniteit met economie en/of de algemene (maatschappelijke) trends in bedrijventerreinbeheer en –ontwikkeling. Je hebt kennis van de uitdagingen om bestaande bedrijventerreinen toekomstbestendig te vernieuwen.
 • Je bent in staat om (deel)projecten zelfstandig te beheren, budgettair te bewaken en er helder over te rapporteren.
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling).
 • Je hebt een leergierige geest, gaat innovatie en duurzaamheid niet uit de weg en werkt sterk resultaatgericht.
 • Ervaring met GIS, met subsidiedossiers, met ruimtelijke aspecten of met projectontwikkeling vormt een pluspunt.
 • Je steekt graag de handen uit de mouwen in eigen projecten en in projecten als team.
 • Je hebt een brede interesse en bent flexibel inzetbaar voor diverse projecten.
 • Je werkt zelfstandig en nauwgezet met zin voor verantwoordelijkheid en bent ook een goede teamspeler.

Wij bieden je

 • Een gevarieerde functie in een dynamische omgeving, binnen een team waar je kan rekenen op professionele ondersteuning.
 • Een contract van onbepaalde duur met een wedde in overeenstemming met kennis en opgedane ervaring ter zake. 
 • Extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, aanvullende pensioenverzekering, hospitalisatieverzekering, … 
 • Een glijdend uurrooster in een 38u week, de beschikking over de nodige middelen voor flexibele werkplekken dragen bij in ons streven naar een goede balans werk/privé. 

Solliciteren

Als deze vacature je aanspreekt en je aan de voorwaarden voldoet, stuur dan je sollicitatiebrief met CV uiterlijk t.e.m. 12 november 2021 aan Brigitte Van Calster (personeelsdienst t 016 28 42 49), via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schriftelijk naar Brouwersstraat 6 te 3000 Leuven.