Vacature Ruimtelijk planner

Interleuven is actief in de clusters ondernemen, wonen, gebouwen en infrastructuur, slimme regio, omgeving en bestuurlijke werking. We werken samen met onze vennoten en partners rond de ontwikkeling van bedrijventerreinen of woonprojecten en het ontwerp van gebouwen en infrastructuur. Ook op het vlak van ruimtelijke ordening, preventie en welzijn, milieu, onroerend erfgoed, informatieveiligheid, … bieden we ondersteuning aan onze gemeenten, OCMW’s en politiezones.

Wij zijn momenteel op zoek naar een

Ruimtelijk planner

Kom jij het team van Interleuven versterken?

Je functie

Een belangrijk deel van je takenpakket bestaat uit het bieden van stedenbouwkundige ondersteuning inzake vergunningenbeleid en/of handhaving aan gemeenten. Hierbij werk je ter plaatse bij de gemeente met de ambtenaren mee aan de inhoudelijke behandeling van de omgevingsdossiers en/of aan de preventieve en reactieve omgevingshandhaving.

Je bent als projectleider verantwoordelijk voor en werkt mee aan: o.a. het opmaken van stedenbouwkundige ontwerpen en projecten, woon-, lokalisatie- en planologische studies, het opstellen van gemeentelijke ruimtelijke beleids- en visieplannen,  RUP’s, ontwerpen van publieke ruimten, ontwikkeling van bedrijventerreinen en woonprojecten. Je werkt adviserend en ondersteunend naar en voor de gemeenten van het arrondissement Leuven en woont daartoe ook de vergaderingen bij.

Je profiel

  • Je bent houder van een diploma hoger onderwijs of universitair en genoot een bijkomende opleiding ruimtelijke planning en stedenbouw of hebt relevante gelijkwaardige ervaring opgebouwd
  • Je hebt een goede kennis van de regelgeving inzake ruimtelijke ordening en omgevingshandhaving
  • Je hebt een vlotte schriftelijke en gesproken taalbeheersing en bent bedreven in presentatie- en vergadertechnieken
  • Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te werken en je bent flexibel inzetbaar in diverse projecten
  • Je bent altijd bereid om bij te scholen
  • Functierelevante ervaring is een pluspunt.

Wij bieden je

  • Een gevarieerde functie in een dynamische omgeving, binnen een team waar je kan rekenen op professionele ondersteuning.
  • Een contract van onbepaalde duur met een wedde in overeenstemming met kennis en opgedane ervaring ter zake. 
  • Extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, aanvullende pensioenverzekering, hospitalisatieverzekering, … 
  • Een glijdend uurrooster in een 38u week, de beschikking over de nodige middelen voor flexibele werkplekken dragen bij in ons streven naar een goede balans werk/privé. 

Solliciteren

Als deze vacature je aanspreekt en je aan de voorwaarden voldoet, stuur dan je sollicitatiebrief met CV aan Brigitte Van Calster (personeelsdienst t 016 28 42 49), via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schriftelijk naar Brouwersstraat 6 te 3000 Leuven