Vacature medewerker communicatie

Je functie

In nauw overleg en onder leiding van het diensthoofd relatiebeheer werk je als medewerker communicatie aan de organisatie en optimalisatie van de interne en externe communicatie. Je zorgt ervoor dat onze vennoten/stakeholders steeds relevante en actuele informatie op maat krijgen over de thema’s en de dienstverlening die hen aanbelangen.
Dit bereik je door mee vorm te geven aan het interne en externe communicatiebeleid, de vinger aan de pols te houden bij wat er leeft binnen de doelgroep en dit op een goede manier te vertalen. Je inspireert de collega’s van de diensten binnen Interleuven en je ondersteunt hen bij de implementatie van dit beleid en je coördineert de diverse communicatie-initiatieven binnen de organisatie om bij te dragen tot deze doelstellingen.

Je profiel
  • Je hebt een bachelor in communicatie, grafische vormgeving, marketing,… (of gelijkwaardig door ervaring)
  • Je bent onderlegd in informatie- en communicatietechnieken.
  • Je beschikt over sterke redactionele vaardigheden, je schrijft op maat van de doelgroep en aangepast aan het communicatiekanaal (website, nieuwsbrieven, sociale media, brochures, …).
  • Je hebt een goed oog voor lay-out, grafische content en ontwerptoepassingen.
  • Je kan vlot overweg met het Office-softwarepakket en met de Adobe programma’s Indesign, Illustrator en Photoshop.
  • Je bent vertrouwd met websitebeheer en sociale media.
  • Je bent ondernemend en enthousiast en je kan vlot schakelen tussen de verschillende opdrachten.
  • Je bent sterk in coördineren, plannen en organiseren (beheer eigen projecten, organisatie evenementen, …) waarbij je rekening houdt met prioriteiten en deadlines.
  • Je bent stressbestendig, resultaatsgericht, werkt nauwgezet en kan discreet en professioneel omgaan met informatie.
  • Je bent een echte teamspeler die tevens de nodige flexibiliteit en zelfstandigheid aan de dag kan leggen.
Wij bieden je

Een gevarieerde functie waar je kan rekenen op professionele ondersteuning.
Een voltijds contract van onbepaalde duur, met een wedde in overeenstemming met kennis en opgedane ervaring ter zake, aangevuld met extralegale voordelen. Op korte termijn kunnen starten is zeker een pluspunt.

Solliciteren

Als deze vacature je aanspreekt en je aan de voorwaarden voldoet, stuur dan je sollicitatiebrief met CV uiterlijk op 26 januari 2020 aan Brigitte Van Calster (personeelsdienst t 016 28 42 49), via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schriftelijk naar Brouwersstraat 6 te 3000 Leuven