Vacature medewerker milieu en klimaat

Kom jij het team van Interleuven versterken? Wij zijn op zoek naar een medewerker milieu en klimaat.

Functie 

Als medewerker van de milieudienst ondersteun en adviseer je de lokale besturen bij het opzetten van een milieu- en klimaatbeleid in ruime zin. In het kader van gemeentelijke klimaatplannen organiseer, begeleid en ondersteun je de participatietrajecten om een draagvlak te creëren en medewerking te bekomen van zowel interne gemeentelijke diensten als externe doelgroepen (inwoners, bedrijven, …). Je zorgt samen met de collega’s van de dienst voor de implementatie en uitvoering van het Burgemeestersconvenant bij Interleuven en bij de gemeenten. Daarnaast word je ingezet voor de ontwikkeling, uitwerking en opvolging van (inter)gemeentelijke projecten en de bedrijfsinterne milieuzorg van Interleuven.

Doelgericht communiceren met verschillende doelgroepen is je op het lijf geschreven. Ervaring en kennis wissel je uit met de andere leden van het team en de gemeentebesturen om maximale slaagkansen te bereiken.

Profiel

  • Je beschikt over relevante kennis in het beleidsdomein milieu en klimaat of je hebt een sterke affiniteit met de materie.
  • Je bent communicatief sterk, je kan verschillende participatietechnieken toepassen afhankelijk van de doelgroep en je werkt klantgericht met oog voor kwaliteit en opvolging.
  • Je bent creatief en dynamisch, je durft opportuniteiten te grijpen en je werkt probleemoplossend en resultaatsgericht.
  • Je bent een teamspeler, die de nodige flexibiliteit en zelfstandigheid aan de dag kan leggen.
  • Je bent bereid om zowel te werken in de kantoren van Interleuven als bij onze vennoten, de lokale besturen. Bij de realisatie van de externe participatietrajecten hoort avondwerk.

Ons aanbod

  • Een gevarieerde functie in een dynamische omgeving, binnen een team waar je kan rekenen op professionele ondersteuning.
  • Een voltijds contract van onbepaalde duur, met een wedde in overeenstemming met kennis en opgedane ervaring ter zake, aangevuld met extralegale voordelen. (Op korte termijn kunnen starten is zeker een pluspunt.)

Solliciteren

Als deze vacature je aanspreekt en je aan de voorwaarden voldoet, stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV ten laatste op 27 oktober 2019 aan Brigitte Van Calster (personeelsdienst t 016 28 42 49):

  • via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • schriftelijk naar Brouwersstraat 6 te 3000 Leuven

 Ontdek ook onze vacature toezichthouder milieu.