• Banner goudenkinderschoen
  • BannerBedrijfspercelen1130x225

Wint ons regionaal digitaal loket kinderopvang de Gouden Kinderschoen?

Het regionaal digitaal loket kinderopvang is geselecteerd om mee te dingen naar de Gouden Kinderschoen en dit in de categorie 'Beleid'. Tot en met 12 april kan er worden gestemd op dit project. 

De drie projecten die per categorie de meeste stemmen verzamelen, worden genomineerd. Uit de 15 genomineerden in 5 categorieën worden uiteindelijk 5 winnaars gekozen die worden bekroond met de Gouden Kinderschoen. Op 30 april weten we of we gewonnen hebben.

De Gouden Kinderschoen is een initiatief van VVSG dat inspirerende, lokale projecten rond kinderopvang in de kijker zet.

Via de website www.kinderopvanginmijnbuurt.be kunnen ouders zullen het aanbod aan kinderopvang voor zowel baby’s en peuters (0 tot 3 jaar) als schoolkinderen in 18 Vlaams-Brabantse gemeenten kunnen raadplegen. Daarnaast zullen ouders online een aanvraag voor baby- en peuteropvang kunnen registreren waarna de deelnemende opvanginitiatieven deze autonoom kunnen behandelen. Het loket wordt nu in de 3 pilootgemeenten Herent, Tielt-Winge en Tienen uitgerold, nadien komen de andere lokale besturen aan bod.

Contactpersoon: Steven Philippe