Vacature vastgoedmedewerker

Kom jij het team van Interleuven versterken? Wij zijn op zoek naar een vastgoedmedewerker (m/v). Solliciteren doe je voor 27 januari 2019.

Het team vastgoed behartigt alle vastgoedaspecten binnen de werking van Interleuven. Er zijn drie deelactiviteiten, nl.

  • het vastgoedwerk binnen de projectwerking van Interleuven
  • het patrimoniumbeheer
  • het ten dienste stellen van deskundigheid en ervaring inzake vastgoed aan de vennoten

Als vastgoedmedewerker volg je alle verwervingen en verkopen van Interleuven op en sta je in voor het bijhouden van het patrimonium. In een centrale databank bewaar je alle gegevens zodat je altijd een correcte en actuele stand van zaken van het patrimonium van Interleuven voorhanden hebt. Je bereidt aan- en verkoopdossiers voor, bezorgt alle nodige informatie aan de betreffende notariaten en kijkt compromis en ontwerpakten (verkavelingsakten, aan- en verkoopakten van gronden en/of gebouwen) na.

Een tweede luik van het takenpakket betreft vastgoedwerk binnen de eigen projectwerking inzake de realisatie van bedrijventerreinen en woonprojecten. Je bereidt de dossiers voor de overdracht van wegenis en openbaar domein aan de betreffende gemeenten voor. Voor de woonprojecten volg je de naleving van de verkoopsvoorwaarden op.

Een derde taak is het administratieve luik van de vastgoedondersteuning aan de gemeenten. Dit betreft o.a. het voorbereiden van aan- en verkoopdossiers, overdrachtendossiers wegenis en publieke ruimte alsook onteigeningsdossiers en het opmaken en procedureel afhandelen van administratieve akten.

Profiel

Je bent houder van een bachelor diploma rechtspraktijk, je genoot een opleiding notarieel medewerker of administratief vastgoedmedewerker of hebt relevante gelijkwaardige ervaring opgebouwd. Je hebt expertise en ervaring op het vlak van vastgoedadministratie. Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te werken en je bent flexibel inzetbaar in diverse projecten en taken. Je hebt oog voor detail, beheert je dossiers nauwgezet en werkt je taken tot in de puntjes af. Je hebt een vlotte schriftelijke taalbeheersing. Je bent altijd bereid om bij te scholen. Functierelevante ervaring is een pluspunt.

Ons aanbod

Een gevarieerde functie in een dynamische omgeving, binnen een team waar je kan rekenen op professionele ondersteuning. Een contract van onbepaalde duur met een wedde in overeenstemming met kennis en opgedane ervaring ter zake, aangevuld met extralegale voordelen.

Solliciteren

Als deze vacature je aanspreekt en je aan de voorwaarden voldoet, stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV voor 27 januari 2019 aan Brigitte Van Calster (personeelsdienst t 016 28 42 49):

  • Via e-mail gericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • schriftelijk naar Brouwersstraat 6 te 3000 Leuven