Vacature mobiliteitsdeskundige

Kom jij het team van Interleuven versterken? Wij zijn op zoek naar een mobiliteitsdeskundige (m/v). Solliciteren doe je voor 27 januari 2019.

Je bent als projectleider verantwoordelijk voor en werkt mee aan o.a.:

  • het opmaken van (inter)gemeentelijke mobiliteitsplannen en –studies, MOBER’s, start- en projectnota’s voor de realisatie van bovenlokale en lokale fietspaden,
  • het initiëren, uitwerken en coördineren van mobiliteitsprojecten inzake bijvoorbeeld deelmobiliteit, duurzame mobiliteit, vervoer op maat, marktplaats voor mobiliteit, zowel op (inter)lokaal als regionaal niveau.

Je wordt mee ingezet voor het mobiliteitsluik bij stedenbouwkundige ontwerpen en projecten, woon-, lokalisatie- en planologische studies, gemeentelijke ruimtelijke beleids- en visieplannen,  RUP’s, ontwerpen van publieke ruimten, ontwikkeling van bedrijventerreinen en woonprojecten. Je werkt adviserend en ondersteunend naar en voor de gemeenten van ons arrondissement en woont daartoe ook de vergaderingen bij.

Een belangrijk deel van je takenpakket bestaat uit het ondersteunen, begeleiden en adviseren van gemeenten inzake de werking van de vervoerregio Leuven en Regionet Leuven. Je overlegt en werkt nauw samen met lokale besturen (mandatarissen en ambtenaren), detecteert behoeften en vertaalt deze mee naar nieuwe realistische initiatieven en projecten.

Profiel

Je bent houder van een diploma hoger onderwijs of universitair, bij voorkeur een opleiding in de mobiliteitswetenschappen of hebt relevante gelijkwaardige ervaring opgebouwd. Een (bijkomende) opleiding ruimtelijke planning is een pluspunt. Je hebt expertise en ervaring op het vlak van mobiliteit. Je hebt een vlotte schriftelijke en gesproken taalbeheersing en bent bedreven in presentatie- en vergadertechnieken. Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te werken en je bent flexibel inzetbaar in diverse projecten. Je bent altijd bereid om bij te scholen. Functierelevante ervaring is een pluspunt.

Ons aanbod

Een gevarieerde functie in een dynamische omgeving, binnen een team waar je kan rekenen op professionele ondersteuning. Een contract van onbepaalde duur met een wedde in overeenstemming met kennis en opgedane ervaring ter zake, aangevuld met extralegale voordelen.

Solliciteren

Als deze vacature je aanspreekt en je aan de voorwaarden voldoet, stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV voor 27 januari 2019 aan Brigitte Van Calster (personeelsdienst t 016 28 42 49):

  • Via e-mail gericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • schriftelijk naar Brouwersstraat 6 te 3000 Leuven