Woonproject Werchter 2017 woningenRotselaar, 3118

Project is bijna uitverkocht!

De gemeente Rotselaar realiseert in samenwerking met Interleuven de bouw en de verkoop van volgende betaalbare woningen:

  • 4 koopwoningen in halfopen bebouwing gelegen in de Jack-Opstraat te Werchter, hiervan zijn momenteel al 3 woningen verkocht en op de laatste is er een optie genomen.
  • 2 koopwoningen in halfopen bebouwing gelegen in de Jef Scherensstraat te Werchter, hiervan is nog 1 woning beschikbaar.

Deze 6 instapklare en duurzame woningen worden uitgerust met zonnepanelen.

De halfopen woningen in de Jack-Opstraat hebben op het gelijkvloers een garage en tuinberging langs de straatzijde en een zuidgerichte leefruimte met open keuken  aan de tuinzijde. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer en de technische ruimte. Vóór de woning wordt een oprit aangelegd geschikt voor 2 auto’s. Ter hoogte van het terras wordt een tuinmuur opgetrokken in dezelfde gevelsteen als de woningen. De perceelsoppervlakte varieert tussen 430m² en 500m². Verkoopprijs: vanaf 290.286 euro (exclusief belastingen* en kosten).

De 2 halfopen woningen in de Jef Scherensstraat zijn ontworpen als doorzonwoning met een leefruimte met open keuken die zowel contact heeft met de gemeenschappelijke groenvoorziening aan de straat als met de zuidgerichte tuin. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer en de technische ruimte. De garage bevindt zich in een apart volume maar deze wordt met de woning verbonden door de gevel van de garage door te trekken als afscheiding. Hier bevindt zich ook een poort met rechtstreekse toegang tot de tuin. Vóór de woning wordt een oprit aangelegd geschikt voor 2 auto’s. De perceelsoppervlakte bedraagt respectievelijk 393 m² en 423 m². Verkoopprijs: vanaf 275.362 euro (exclusief belastingen* en kosten)

(*) Op de grondwaarde is het registratierecht van 10% van toepassing, op de constructie het BTW tarief van 21%. Omdat de gemeente eigenaar is van de grond, betaal je als koper maar 10% registratierechten op de bouwgrond in plaats van 21%.

Koopvoorwaarden

Voor de aankoop van 1 van de woningen, dient de kandidaat-koper aan een aantal voorwaarden te voldoen.

Grondplannen