Herkenbare totem duidt toegang bedrijventerreinen Interleuven aan

Om de zichtbaarheid en herkenbaarheid van de bedrijventerreinen die Interleuven ontwikkelde en beheert, te vergroten, werd aan de ingang ervan een totem geplaatst. Hierop staat de naam van het bedrijventerrein, de logo’s van de gemeente/stad en van Interleuven en een QR-code die rechtstreeks verwijst naar de webpagina van het bedrijventerrein.

Met de totem wordt de ingang van het terrein op een uniforme manier aangeduid en wordt vermeden dat bezoekers of leveranciers nodeloos of verkeerdelijk rondrijden op zoek naar de bedrijven.

Interleuven werkt voortdurend aan de verbetering van haar bedrijventerreinen. Soms dringt een integrale aanpak (herontwikkeling) zich op, soms kunnen punctuele ingrepen, zoals de plaatsing van deze totems, in het kader van een vernieuwingsbeleid aangewezen zijn. De plaatsing van dergelijk uniform herkenningspunt kan gepaard gaan met een verfraaiing van de inkomzone en/of een update van het bewegwijzeringssysteem.

Recent werden in samenwerking met de betrokken lokale besturen de eerste totems geplaatst aan de toegang van de bedrijventerreinen Assent in Bekkevoort, Researchpark in Haasrode, Kruineike in Haacht, De Vunt in Holsbeek, Wingepark in Rotselaar en Lewa in Zoutleeuw.