• 2022 05 wpwerchter banner
  • Banner website
  • BannerBedrijfspercelen1130x225

Interleuven doet mee aan 'Mijn korte ritten'

Van 1 tot 30 juni doet Interleuven mee aan de Mijn Korte Ritten-campagne.

Het doel is om gedurende de maand juni de korte verplaatsingen (minder dan 5 km) zo veel mogelijk te voet of met de fiets en dus niet met de auto af te leggen.

Lees meer

Herkenbare totem duidt toegang bedrijventerreinen Interleuven aan

Om de zichtbaarheid en herkenbaarheid van de bedrijventerreinen die Interleuven ontwikkelde en beheert, te vergroten, werd aan de ingang ervan een totem geplaatst. Hierop staat de naam van het bedrijventerrein, de logo’s van de gemeente/stad en van Interleuven en een QR-code die rechtstreeks verwijst naar de webpagina van het bedrijventerrein.

Lees meer

Beter bereikbaar Researchpark Haasrode

Op 3 maart stelde Interleuven samen met nog acht organisaties uit Leuven en Vlaams-Brabant een plan voor waarin gezamenlijke duurzame oplossingen naar voor worden geschoven voor het mobiliteitsprobleem op en rond het bedrijventerrein Researchpark Haasrode. Daarbij wordt vooral ingezet op de fiets, het openbaar vervoer en een nieuwe app die bedrijven o.a. helpt om hun werknemers te coachen in hun trajectkeuze. De komst van twee onderwijsinstellingen ‒ UC Leuven-Limburg en CVO Volt ‒ maakt van het bedrijventerrein een zeer belangrijke aantrekkingspool en vormde de aanleiding voor dit unieke samenwerkingsverband. De eerste concrete acties moeten in september 2016 al zichtbaar zijn.

Lees meer

Sfeervideo jubileumviering 27 november

Op 27 november 2015 vond de jubileumviering plaats voor de 50e verjaardag van Interleuven. Samen met 350 gasten stonden we stil bij de voorbije halve eeuw en blikten we vooruit naar wat de toekomst brengen kan.

Herbeleef deze avond in een korte videoreportage. Ook de genodigden die er niet konden bij zijn, kunnen de sfeer opsnuiven.

 

Meer artikelen...