• Banner website
  • BannerBedrijfspercelen1130x225

Burgemeesters vragen uitbreiding treinaanbod

Het Burgemeestersoverleg Oost-Brabant vraagt aan de NMBS om in haar Vervoersplan 2017 het treinaanbod in onze regio uit te breiden, vooral in de kleine stations op de lijnen Leuven-Aarschot-Diest en Leuven-Tienen-Landen.

Lees meer

Interleuven doet mee aan 'Mijn korte ritten'

Van 1 tot 30 juni doet Interleuven mee aan de Mijn Korte Ritten-campagne.

Het doel is om gedurende de maand juni de korte verplaatsingen (minder dan 5 km) zo veel mogelijk te voet of met de fiets en dus niet met de auto af te leggen.

Lees meer

Herkenbare totem duidt toegang bedrijventerreinen Interleuven aan

Om de zichtbaarheid en herkenbaarheid van de bedrijventerreinen die Interleuven ontwikkelde en beheert, te vergroten, werd aan de ingang ervan een totem geplaatst. Hierop staat de naam van het bedrijventerrein, de logo’s van de gemeente/stad en van Interleuven en een QR-code die rechtstreeks verwijst naar de webpagina van het bedrijventerrein.

Lees meer

Beter bereikbaar Researchpark Haasrode

Op 3 maart stelde Interleuven samen met nog acht organisaties uit Leuven en Vlaams-Brabant een plan voor waarin gezamenlijke duurzame oplossingen naar voor worden geschoven voor het mobiliteitsprobleem op en rond het bedrijventerrein Researchpark Haasrode. Daarbij wordt vooral ingezet op de fiets, het openbaar vervoer en een nieuwe app die bedrijven o.a. helpt om hun werknemers te coachen in hun trajectkeuze. De komst van twee onderwijsinstellingen ‒ UC Leuven-Limburg en CVO Volt ‒ maakt van het bedrijventerrein een zeer belangrijke aantrekkingspool en vormde de aanleiding voor dit unieke samenwerkingsverband. De eerste concrete acties moeten in september 2016 al zichtbaar zijn.

Lees meer

Meer artikelen...