• Banner goudenkinderschoen
  • BannerBedrijfspercelen1130x225

Woonproject Bruul Bierbeek

Stel je kandidaat tussen 1 april en 1 mei

Interleuven is in samenwerking met de gemeente Bierbeek gestart met de ontwikkeling van de laatste fase van het nog vrij liggende woonuitbreidingsgebied Bruul in Lovenjoel. Tussen 1 april en 1 mei kunnen potentiële kopers een kandidatuur indienen voor de aankoop van een bouwgrond.

Het woonproject bestaat in totaal uit 26 bouwgronden en woningen (gerealiseerd en verkocht door Interleuven), 21 sociale woningen door Dijledal, 2 gemeentelijke kavels en 3 private kavels. De openbare ruimte van het project en de nutsleidingen zijn afgewerkt in augustus 2018.

Lees meer

Experten gezocht voor kwaliteitskamer omgeving

Ad hoK, het Huis voor omgevingskwaliteit, is op zoek naar experten voor de kwaliteitskamer. Het gaat om experten in (landschaps)architectuur, ruimtelijke ordening en stedenbouw, milieu, (onroerend) erfgoed, mobiliteit of duurzaamheid.
Intelligentsia uit deze domeinen worden samen gebracht in een adviesverlenende expertenpool. Deze pool staat gemeentebesturen bij in complexe ruimtelijke vraagstukken.

Lees meer

Wint ons regionaal digitaal loket kinderopvang de Gouden Kinderschoen?

Het regionaal digitaal loket kinderopvang is geselecteerd om mee te dingen naar de Gouden Kinderschoen en dit in de categorie 'Beleid'. Tot en met 12 april kan er worden gestemd op dit project. 

De drie projecten die per categorie de meeste stemmen verzamelen, worden genomineerd. Uit de 15 genomineerden in 5 categorieën worden uiteindelijk 5 winnaars gekozen die worden bekroond met de Gouden Kinderschoen. Op 30 april weten we of we gewonnen hebben.

Lees meer

Op naar 8 mobipunten in regio Leuven

Interleuven gaat, samen met de provincie Vlaams-Brabant, de gemeenten, Autodelen.net en Taxistop, 8 mobipunten uitbouwen in Rotselaar, Herent, Huldenberg, Landen, Tienen, Geetbets, Zoutleeuw en Linter. Op een mobipunt vind je verschillende vervoerswijzen samen.

Lees meer

Kartuizersstraat Holsbeek: Nog 1 woning te koop

In het woonproject Kartuizersstraat in Holsbeek is nog 1 middelgrote instapklare woning te koop. Dit woonproject is gelegen tussen Asseltveld, de Kortrijksebaan, de Onze-Lieve-Vrouwstraat en de rand van het Chartreuzenbos. Voorzieningen zoals scholen, winkels, sporthal, … bevinden zich in een straal van 500 m van het gebied. De grondoppervlakte bedraagt 6 a 98 ca. De verkoopprijs bedraagt 355.000 euro (exclusief belastingen en kosten).

Lees meer

Meer artikelen...