• BannerBedrijfspercelen1130x225

  • Banner website

Handelaars zetten in op energie-efficiëntie en hernieuwbare energie

60 handelaars uit 5 gemeenten werken samen met energiecoach in TERTS-project

PERSBERICHT 10-12-2019

Het klimaat verandert. De energie verandert. Van ondernemers wordt verwacht dat zij ook mee veranderen. Het TERTS-project (Transitie in Energie via een Regierol voor de Tertiaire Sector) biedt een gratis energiecoachingtraject aan waarop een 60-tal kleine ondernemers uit 5 Vlaams-Brabantse gemeenten (Boortmeerbeek, Kortenaken, Oud-Heverlee, Tervuren en Tremelo) beroep kunnen doen. Hierin gaat specifieke aandacht naar energie-efficiëntie en hernieuwbare energie.

Lees meer

Kandidaten gezocht voor bedrijventerrein Keiberg-Vossem

Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich tot en met 11 december kandidaat stellen om zich te vestigen op het nieuwe bedrijventerrein Keiberg-Vossem in Tervuren.

Op de infosessie van 13 november kregen de aanwezige ondernemers uitleg over de visie en innovatieve toepassingen die worden uitgerold op het bedrijventerrein, alsook over het inrichtings-, uitgifte- en beheerplan met bijhorende selectieprocedure en de verkoopsvoorwaarden. Interleuven biedt in een eerste fase 2,5 ha aan.

Op de projectwebsite vindt u alle informatie rond het indienen van een kandidatuur en de selectieprocedure nadien.

Contacteer ons als er nog vragen zijn.

Woonproject Priesterdelle Huldenberg

In samenwerking met de gemeente Huldenberg ontwikkelt Interleuven een volgende fase van het woonproject Priesterdelle.

De 7 resterende kavels voor halfopen bebouwing worden te koop aangeboden. Geïnteresseerden voor de aankoop van 1 van deze bouwgronden kunnen zich tussen 15 november 2019 en 5 januari 2020 kandidaat stellen.

Lees meer

64 Vlaams-Brabantse gemeenten ondertekenen het klimaatengagement

De afwisselende periodes van hitte, droogte en overstromingen tonen duidelijk aan dat het klimaat verandert. De laatste vier jaar waren de warmste ooit. Daar willen we samen met heel wat partners iets aan doenn.

Interleuven maakt samen met Haviland, Interleuven, de provincie en de Vlaams-Brabantse gemeenten werk van een sterk en doorgedreven klimaatbeleid. En dat legden al deze partners  op 18 oktober 2019 vast in een nieuw Klimaatengagement.

64 gemeenten uit Vlaams-Brabant tekenden mee.

Lees meer

Meer artikelen...